Setmanari d'informació local - 138 anys

Rivera planteja un nou 155 amb control econòmic, de la cúpula dels Mossos i de TV3

20997

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera, ha demanat aquest dijous al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que estengui l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola a Catalunya amb control econòmic dels comptes de la Generalitat.

De la mateixa manera, li ha sol·licitat que la cúpula policial dels Mossos estigui compromesa amb la Constitució espanyola i la intervenció dels mitjans públics catalans. «Demanam estendre el 155. Creiem que es pot fer immediatament amb una proposta del Govern i una resolució del Senat», ha declarat Rivera, que ha assenyalat que els «bons són els que respecten la llei» i «els dolents els que se la boten». Al seu entendre, Quim Torra és un polític «racista» que «odia» els espanyols i «no és moment de contemplacions».

En primer lloc, ha demanat a Rajoy «controlar de manera efectiva» els comptes de la Generalitat perquè el FLA «no és suficient». També ha demanat que els Mossos no estiguin al «servei del cop» sinó que la cúpula policial estigui «compromesa amb la Constitució espanyola i l'Estat de Dret», així com un «control i supervisió» dels mitjans públics com TV3.

Al seu entendre, si el Govern actua té «el suport sense fissures» de Ciudadanos. «És moment d'actuar i no de mirar cap a un altre costat», ha emfatitzat, per avançar a més que demanaran al Parlament català que es retiri el sou a aquells que no acudeixin a seu parlamentària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.