Setmanari d'informació local - 138 anys

El jutge decideix investigar Joan Font Rosselló per un presumpte delicte d'odi

20979

El jutge titular del jutjat d'Instrucció número 3 de Palma ha decidit fer cas de l'acusació particular i arxivar la investigació a Joan Font Rosselló per un delicte lleu de danys i transformar-la en una investigació per un presumpte delicte d'odi, ja que el jutge destaca l'hostilitat i violència amb que Font Rosselló va atacar la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Els fets es remunten al dia 7 d'octubre de 2017, quan participants a una manifestació que comptava amb el suport de la Fundació Jaume III, liderats pel portaveu d'aquesta entitat, Joan Font Rosselló, varen assaltar i destrossar la paradeta informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Només la temperança amb què varen actuar els sobiranistes va evitar que l'episodi de violència anàs a més.

Joan Font Rosselló, tal i com demostren diversos vídeos, va coordinar l'atac i ell personalment va rompre part del material de la paradeta i s'encarà amb el l'expresident del Govern, Cristòfol Soler, a qui insultà.

La televisió pública de les Balears, IB3, poc després, va entrevistar Joan Font Rosselló qui va declarar que l'acció en la qual havia participat era per «defensar l'ordre constitucional» i per salvar «la unitat d'Espanya.

Auto Juan Font Rosselló by Redacció Ona on Scribd

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.