Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB lamenta que no es vegi 'l'esmena Nadal' com una oportunitat de «desestacionalització»

20909

El portaveu del PSIB en el Parlament Andreu Alcover, ha negat que «hi hagi urbanisme a la carta», en relació 'l'esmena Nadal', i ha lamentat que «els socis no ho vegin com una oportunitat de desestacionalització de la temporada i de diversificació de l'economia de Manacor, de Mallorca i de totes les Balears».

A més, Alcover ha explicat que el PSIB va presentar tres modificacions a l'esmena. En concret, el PSIB va exigir que «no s'incrementés cap metre quadrat que no fora d'interès esportiu, la reducció de dues places a les ja autoritzades i la devolució de les competències urbanístiques del centre a l'Ajuntament de Manacor».

El portaveu ha recordat «l'interès autonòmic traduït el 2012 en una llei que permetia la construcció del centre» i ha defensat que qualsevol modificació s'ha de fer a través d'una normativa. Així mateix, Alcover ha expressat que el PSIB «se sent còmode» amb aquesta esmena, que ha estat presentada a la Llei d'Habitatge i que suposarà que el centre Rafa Nadal pugui ser destinat a ús turístic, entre altres aspectes.

En aquest sentit, el portaveu ha defensat que destinar places del centre al turisme no suposa una construcció nova, sinó que simplement «es canvien els usos de les places, passant d'un ús residencial a un ús turístic», ha aclarit. Finalment, Alcover ha negat «rotundament» que el PSIB hagués demanat a MÉS per Menorca que «miressin cap a un altre costat», com ha declarat aquest dimarts el portaveu de la formació menorquina, Nel Martí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.