Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo: «El que realment afavoreix aquesta esmena és que hi hagi un nou hotel»

20907

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, Josep Ferrà; i el portaveu parlamentari de Podem, Alberto Jarabo, han mostrat la seva oposició a 'l'esmena Nadal' presentada a la Llei d'Habitatge i han assegurat que es tracta «d'urbanisme a la carta».

En declaracions en els passadissos del Parlament, Ferrà ha demanat que aquesta esmena (que permetrà l'ampliació i l'ús turístic del centre de Rafael Nadal) es retiri de la Comissió pertinent. En aquesta línia, ha assegurat que la Llei d'Habitatge «ja no pot esperar més», per la qual cosa ha insistit que ha de ser aprovada.

Finalment, des de MÉS per Mallorca han explicat que «si finalment l'esmena s'incorpora a la Llei i es debat en el ple, la formació votarà en contra».

Per la seva banda, Jarabo s'ha mostrat en contra que 'l'esmena Nadal' hagi estat presentada a la Llei d'Habitatge i ha manifestat que el PSIB «s'ha desvinculat dels 'Acords pel canvi', presentant juntament amb el PP aquesta esmena».

«Hi ha hagut una falta de transparència important i el que realment afavoreix aquesta esmena és que hi hagi un nou hotel amb noves places a les Illes. Intentam que hi hagi una reducció de places i el que permetrà aquesta llei, per desgràcia, és que un edifici creat per albergar als esportistes i als seus familiars, ara sigui destinat al turisme», ha lamentat Jarabo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.