Setmanari d'informació local - 138 anys

Carreguen contra l'institut de Formentera per la conferència d'una mossa

20905
Mossa d'Esquadra de Seguretat Ciutadana | Generalitat de Catalunya

Aquesta setmana passada una mossa d'esquadra dugué a terme una conferència sobre ciberassetjament a l'institut Marc Ferrer de Formentera. Aquest fet ha suscitat una nova envestida per part de Ciudadanos i altres partits polítics. Així ho ha informat aquest dimarts el portal VilaWeb qui ha assenyalat que el president del Consell, Jaume Ferrer, ha hagut de defensar l’institut i donar suport total a la decisió del centre.

Per la seva banda, la Federació de Pares i Mares d’Alumnes de Formentera també està indignada pels atacs que ha rebut l’institut aquests dies. La presidenta de la federació, Yolanda Mota, ha fet costat a la comunitat educativa del centre i ha demanat als polítics que no utilitzin una activitat tan positiva del punt de vista pedagògic.

La Delegació del Govern espanyol a les Balears també ha aprofitat la politització de l'activitat educativa per enviar un informe al Ministeri d’Interior espanyol denunciant que l’agent anava vestida amb l’uniforme reglamentari sense que en tengués autorització. «Fa un any no hauria passat», ha lamentat el director del centre, qui ha atribuït la polèmica al moment polític. De fet, aquesta mateixa agent havia fet una altra conferència fa dos anys també a Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.