Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Losantos lamenta que el govern espanyol sigui «covard» per no bombardejar Barcelona

20889

El periodista espanyol de 'esRadio' Federico Jiménez Losantos ha realitzat aquest diumenge polèmics comentaris sobre Catalunya. El locutor ha criticat que el «Govern de Mariano Rajoy no sigui capaç de demostrar que hi ha avions per bombardejar Catalunya». A més, el mateix periodista ha lamentat que el govern espanyol hagi «permès» que Quim Torra hagi estat investit 131è president de la Generalitat de Catalunya.

Referint-se a Torra, Losantos ha assegurat que «podem bombardejar Barcelona, ca teva i el teu despatx» amb els «70.000 policies, 90.000 guàrdies civils i els 50.000 soldats perfectament armats» dels quals disposa el govern espanyol. «Una altra cosa és que la banda de covards que tenim en la casta política» no vulguin. «Els de Madrid són els que han sembrat la violència, deixant creure que es pot destruir un Estat i que els nazis de guarderia poden fer el que vulguin sense que Madrid reaccioni mai».

Losantos repeteix la mateixa idea en diferents ocasions: «ja no ens poden bombardejar. Que no? Una altra cosa és que no ho fem perquè Espanya ja no és el que hauria de ser i no fa bombardejar-te a tu, et crida el jutge i després d'anar al bany i quedar-te allà una estona, apa, a Estremera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.