Setmanari d'informació local - 138 anys

Fanny Tur: «Les Balears són una cruïlla de civilitzacions que ens han deixat el seu llegat»

20841
La consellera Fanny Tur ha assistit aquest dissabte al Congrés COPEAM. | CAIB

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha assistit aquest dissabte, en nom del Govern, al Congrés COPEAM, on ha recordat els valors i béns naturals i culturals reconeguts per la UNESCO a cada una de les illes. «Les Balears són una cruïlla de civilitzacions que ens han deixat el seu llegat», ha destacat.

D'Eivissa, ha relacionat els quatre béns Patrimoni de la Humanitat: Dalt Vila i murades, poblat fenici de sa Caleta, necròpolis feniciopúnica de Puig des Molins, així com les praderies de posidònia del Caló de s'oli a Formentera.

De Menorca, ha defensat la candidatura de Menorca Talaiòtica davant el representant de la UNESCO i ha demanat la complicitat del president de la RTVE per difondre els valors de la candidatura com a "patrimoni excepcional i únic de la cultura Talaiòtica de Menorca", ha apuntat.

La 25a conferència Permanent d'Operadors Audiovisuals del Mediterrani anual, organitzat per Radiotelevisió Espanyola, se celebra enguany a Calvià del 10 al 12 de maig. COPEAM és una associació que treballa en l'àmbit de la cooperació cultural i audiovisual des de l'any 1996. Entre els seus membres hi ha emissores públiques de tota la regió del Mediterrani. L'activitat de COPEAM es centra en eixos com ara: formació, coproduccions de ràdio i televisió, intercanvis de programes, protecció del patrimoni audiovisual i foment de la igualtat de gènere.

En relació amb la celebració el 2018 de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, la temàtica escollida per la celebració del 25è congrés ha estat el 'Patrimoni i mitjans de comunicació, la preservació del futur mitjançant el nostre passat: una oportunitat per al creixement i la democràcia'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.