Setmanari d'informació local - 138 anys

Apol·lònia Miralles: «No hi ha una voluntat clara dels equips d’esquerra de fer política d’esquerra»

20829

L’ex consellera de Més per Mallorca Apol·lònia Miralles ha visitat aquest divendres l’estudi d’Ona Mediterrània per parlar pels micròfons del matinal La Vila del Pingüí. Miralles ha estat els darrers dies en el punt informatiu, ja que dimití recentment per discrepàncies amb les polítiques de carretera i serveis socials dins del partit. Aquí un recull de l’esntrevista:

Decisió repensada?

«Des del principi vaig trobar moltes dificultats per engegar projectes importants. Vaig dimitir perquè vaig veure que, tal i com s’estava gestionant, era impossible. Vaig pensar que, tal vegada, des de dins del grup del Consell seria diferent i es podria intentar dur a terme iniciatives polítiques o, fins i tot, complir amb els acords de governabilitat. En aquests tres anys he vist que no es feia efectiu. Després de pensar-ho molt, he decidit dimitir. A més, fer públic els motius».

Traves dins del govern

«El Consell de Mallorca és una administració que s’ha de modernitzar, ja que els procediments no funcionen de la manera àgil que ho haurien de fer. Tampoc hi ha hagut una voluntat i valentia clara dels equips d’esquerra de fer una política d’esquerra. Jo he vist que des de dins no podia i he pensat que tal vegada des de fora podré més».

La no valentia dels grups d’esquerres

«Estam amb un acord de tres partits denominats d’esquerres. Ja sabem que el PSOE, normalment, té una línia de centre. MÉS i Podem podien fer molta força i no s’ha fet».

Projectes que no han sortit a la llum

«Fer un pla de lluita contra la pobresa, per exemple».

Polèmica amb les polítiques de carreteres

«Aquesta política de carreteres és la més evident i on es mostren les contradiccions més clares. Per això, me preocupa molt que ens allunyem del nostre model de partit i molta gent s’estigui desencantant. La política de carreteres la duu la consellera del PSIB, Mercedes Garrido».

Són suficients quatre anys de govern?

«Hi ha coses que necessiten molts d’anys i és veritat que en quatre anys més es poden aconseguir moltes coses. Però si la política que es fa és la mateixa que la que s’ha fet aquests quatre, no veig el camí. Veig que Miquel Ensenyat se’n va. És a dir, no aconsegueix fer canvis dins el Consell i ‘me’n vaig al Parlament’».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.