Setmanari d'informació local - 138 anys

Grup Suport Valtonyc: «És un escàndol que la notificació hagi arribat abans a la premsa»

20051

El divendres, 13 d’abril, la premsa va informar que l'Audiència espanyola havia dictat una providència on concedia un termini d'un mes a Josep Miquel Arenas, Valtonyc, per tal d'acreditar que el TC ha atorgat la suspensió de la pena de presó o se'l requeriria l'ingrés a la presó.

El Grup de Suport a Valtonyc ha comunicat aquest dimarts que varen tenir coneixement de la notícia a través de la premsa. «Des del Grup de Suport volem manifestar el nostre rebuig amb aquestes formes de procedir, ja que ni en Josep, ni la seva defensa jurídica, han tingut coneixement de la resolució judicial fins a tres dies després. És un autèntic escàndol que la notificació hagi arribat en mans de la premsa abans que als principals interessats. Una vegada més, la justícia espanyola deixa patent la seva falta de transparència i la seva manca de seguretat jurídica, jugant amb l’angoixa i amb la incertesa den Josep i el seus sers estimats».

A més, han remarcat que aquesta manera de procedir no és nova, «estam acostumats a les dinàmiques emprades per l’Estat espanyol en aquestes situacions. Continuen amb la seva estratègia de la por, de la incertesa i del desconcert, amb l’objectiu de d’afeblir i desmobilitzar tot aquest moviment de solidaritat que hem aixecat al voltant den Josep».

Finalment, des del Grup de Suport han remarcat el seu agraïment per tot el suport que reben: «Vos volem donar les gràcies per tot el que esteu fent, però sobretot, ara més que mai, ara que la presó és a prop, volem fer una crida a la mobilització, perquè serà aquesta, la pressió social, la que farà decantar la balança cap al triomf de la llibertat d’expressió i cap a la seva derrota».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.