Setmanari d'informació local - 138 anys

La segona Fira Arrels de Menorca tanca amb un augment de visitants del 50%

20033

La segona edició de la fira gastronòmica Arrels va tancar aquest diumenge les seves portes en el recinte firal de Maó amb un balanç dell voltant de 4.500 visitants, la qual cosa suposa un increment d'assistència del 50% que ha portat els organitzadors a valorar el certamen com un «èxit».

La fira ha comptat amb un total de 43 expositors de productors locals, un 80% més que en la seva primera edició, a més d'un programa d'activitats que ha inclòs aules de formació i demostracions de cuina en viu. Des de l'organització de la fira han informat aquest dilluns que s'han venut un total de 20.000 tíquets de degustació, quan fa un any van ser 10.000. El director de la Fira Arrels, Pep Palau, ha destacat la implicació dels seus participants, tant cuiners, com a productors.

Des del Consell Insular de Menorca, que ha impulsat i finançat l'esdeveniment per segon any consecutiu, han destacat la cooperació que s'ha establert entre el sector de la cuina i els productors agroalimentaris, «que s'ha traduït en un augment de tastos de qualitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.