Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Unida de les Illes Balears exigeix la creació de l'oficina de protecció animal

20007

Esquerra Unida de les Illes Balears exigeix a les institucions la creació de l'oficina de protecció animal i la brigada de protecció animal després dels gravíssims casos de maltractament animal ocorreguts a Mallorca.

«Fa uns dies es va trobar en un contenidor de Son Ferriol, una cusseta de dos mesos greument apallissada. Membres de l'associació Peluditos de Son Reus es varen fer càrrec de l'animal que continua ingressat amb pronòstic greu en una clínica veterinària».

Des de l'àrea animalista d'EUIB exigeixen mesures urgents contra el maltractament animal. El seu coordinador, Guillermo Amengual, no s'explica com en tres anys de legislatura no han estat capaços de dur a terme la creació d'aquesta oficina demanada per milers de ciutadans. Amengual critica que tampoc «no es compleixen els acords que es duen a terme en els plens del consistori palmesà, ja que el 2013 es va aprovar la posada en marxa de la brigada de protecció animal».

«És lamentable que tot i els increments de casos de maltractament animal a Mallorca no es posin mesures per frenar-los. Els animals necessiten molt més que bones intencions», avisa Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.