Setmanari d'informació local - 138 anys

Ferrà: «Demanam al senyor Rajoy que no ens expliqui el què sinó com aplicarà el 75% de descompte»

20005

El portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha demanat al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, «que no ens expliqui el què sinó que ens expliqui com ho farà per posar en marxa el 75% de descompte i el REB».

Ferrà ha fet referència a la visita de Rajoy a Palma el dissabte que ve, on està previst que torni a anunciar les mesures del descompte de resident i el nou Règim Especial per a les Balears, mesures «que ja hem sentit en boca de diversos portaveus del PP. El que ens falta saber és com ho farà el senyor Rajoy per aprovar-ho sense tenir suport pels pressupostos», ha afirmat el portaveu ecosobiranista, qui ha afegit que només es podran aprovar si Rajoy té voluntat de diàleg amb les forces progressistes o si eliminen l'aplicació de l'article 155.

Josep Ferrà ha aprofitat també per a valorar de manera molt positiva les mobilitzacions que s'han dut a terme aquest cap de setmana tant a Palma com a altres punts de l'Estat per reclamar unes pensions dignes, així com l'alliberament dels presos polítics catalans i el retorn dels exiliats. El portaveu de la formació ecosobiranista ha volgut destacar també els actes en commemoració de la II República que s'han dut a terme aquest cap de setmana, uns actes «amb una mirada al present i al futur, però també al passat». Ferrà ha recordat que el Govern espanyol torna a destinar 0 € a la partida pressupostària de memòria històrica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.