Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB demana a Costes que realitzi via concurs públic l'explotació de balnearis a la Platja d'Alcúdia

19961

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha demanat a Demarcació de Costes que, si vol explotar els sis balnearis de la Platja d'Alcúdia, ho faci per via de concurs públic i que exigeixi que aquests s'adaptin a les superfícies permeses per la normativa.

Segons ha detallat l'entitat ecologista aquest divendres, Demarcacions de Costes ha proposat a l'Ajuntament d'Alcúdia denegar l'explotació dels sis balnearis sol·licitats.

«Ja fa una sèrie d'anys que des del GOB presentam al·legacions a les nombroses sol·licituds d'ocupacions, activitats i explotacions a les platges i costes de les Balears per considerar que aquestes tramitacions i autoritzacions no s'ajusten a la normativa vigent», han exposat.

L'entitat ha recordat que si es volen explotar aquestes instal·lacions s'ha de procedir a la convocatòria d'un concurs públic o licitació per a la seva adjudicació, tal com preveuen els articles 150.2 i 158.1 del Reglament de Costes quan es tracta d'activitats de serveis, «on l'Ajuntament pot participar en paritat de condicions amb els altres concursants».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.