Setmanari d'informació local - 138 anys

Segons Arrimadas a Catalunya hi ha ‘comandos’ que actuen amb violència per aconseguir la independència

19937

La líder de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat deixar en mans dels jutges si les persones vinculades als Comitès de Defensa de la República (CDR) detingudes el dimarts per la Guàrdia Civil van incórrer en un delicte de terrorisme.

«Si és terrorisme o no ho diran els jutges. És violència. Tenc regidors que estan passant un calvari», ha explicat en una entrevista de Catalunya Ràdio. La portaveu de la formació taronja, ha raonat que tallar una carretera «no és terrorisme, però assenyalar habitatges privats no és un acte de protesta» i ha assegurat que s'han realitzat actes intolerables, que són violència i que s'han de condemnar.

Ha recordat que el seu grup parlamentari va presentar una proposta de resolució que instava condemnar qualsevol tipus violència als carrers i que «els partits independentistes no van donar suport a la proposta». «Cal condemnar qualsevol tipus de violència: les intimidacions en cases particulars, els atacs a les seus de partits o la crema de contenidors i el tall de carreteres», ha concretat.

Actuació com ‘comandos’

A més, Arrimadas ha refermat la tesi del president del seu partit Albert Rivera que, fa uns dies, titllava de ‘comandos’ els Comitès de Defensa de la República (CDR). Concretament ha explicat que quan parla de ‘comando’ es refereix a «l’activitat de caire violent que fan els CDR amb l’objectiu de fer pressió per aconseguir un objectiu polític, que en aquest cas, és la independència».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.