Setmanari d'informació local - 138 anys

Oberta la convocatòria de subvencions a ajuntaments per a l'adquisició de jaciments arqueològics

19923

El Consell ha obert la convocatòria de subvencions a ajuntaments per a l'adquisició de jaciments arqueològics després que aquest dijous s'hagi publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Segons ha informat la institució insular, es tracta d'una ajuda que impulsa el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports destinada a aquells ajuntaments que vulguin adquirir terrens on se situïn jaciments arqueològics a Mallorca. 

L'objecte d'aquesta convocatòria (que està dotada amb 700.000 euros) és el de fomentar la conservació, restauració, difusió d'aquests jaciments i que puguin ser objecte de recerca científica i de visita pública.

Les adjudicacions d'aquests terrenys s'han de dur a terme entre l'1 de gener de 2016 i el 15 d'octubre de 2018. L'import subvencionable és de fins al 100 per cent per a projectes de municipis de menys de 3.000 habitants, mentre que en el cas de poblacions d'entre 20.000 i 60.000 habitants aquest percentatge és del 60 per cent.

Des del Consell han detallat que cada ajuntament pot presentar un únic projecte i l'import màxim subvencionable és de 100.000 euros per projecte. El termini de presentació de les sol·licituds és de 30 dies hàbils.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.