Setmanari Sóller

133
anys

Suspenen temporalment les ordres de desnonament de Son Banya

690

12-04-2018

Els jutjats han suspès temporalment les ordres de desnonament de les 45 habitatges de Son Banya, previstes pel 17 d'abril i, per tant, pendents d'execució.

Segons ha detallat l'Ajuntament de Palma aquest dijous, una comissió tècnica integrada per la policia espanyola i diferents àrees del Consistori va manifestar el dimecres la idoneïtat que els jutjats permetin una nova planificació dels desnonaments «de manera seqüenciada».

De moment, ha informat Cort, els jutjats encara no han fixat una nova data per fer efectives les sentències de desnonament, si  el Consistori «confia» que els nous assenyalaments es produeixin «en un breu període de temps».

D'aquesta manera, el procés, en el qual ja treballen responsables de l'àrea de Benestar i Drets Socials, «es podrà planificar de manera més segura i amb més garanties». Des de l'Ajuntament han assegurat mantenir «intacte» el seu «ferm» compromís per posar fi al poblat, tal com va quedar establert en l'acord polític per desmantellar Son Banya al gener per totes les forces polítiques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris