Setmanari d'informació local - 138 anys

La televisió pública valenciana, À Punt, començarà a emetre en proves el 25 d'abril

19895

La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, ha anunciat que el 25 d’abril començaran les emissions en proves de la televisió pública valenciana.

Marco ha avançat que les primeres emissions consistirien en sèries infantils que ja s’emeten per la web, programes reciclats com documentals, concerts i partides de pilota valenciana i l’assaig d’algun directe. La responsable dels nous mitjans de comunicació públics valencians ha incidit que aquestes primeres emissions tendran un caràcter eminentment tècnic i de prova: «Ara provarem la televisió per a iniciar les emissions definitives abans de l'estiu. Intentarem que siga el més ràpid i senzill possible. Digna, amb bona factura i que siga el que tots els valencians mereixen», ha remarcat.

Sobre la data d'inici, Marco ha remarcat que el 25 d'abril (Diada en què es commemora la derrota de la Batalla d'Almansa) «és una bona data, significativa» i que fa «gràcia» que les emissions en proves puguen ser en una data en què «tinguera també un sentit el fet de retornar el servei públic de la televisió».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.