Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament instal·larà enllumenat a sis passatges de Camp Redó

19883

La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres la instal·lació provisional d’enllumenat a sis passatges particulars d’ús públics situats als habitatges de Camp Redó. El regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, ha explicat que l’Ajuntament treballava en la recerca de solucions a aquesta zona, per poder intervenir-hi amb mitjans públics per resoldre els problemes de la barriada, atès que es tracta d’espais privats d’ús públic.

Per tant, l’Ajuntament de Palma, juntament amb Serveis Jurídics, Secretaria de Ple i altres departaments, a més d’un informe de Policia Local «que constata la inseguretat i possible risc per a les persones» que generava la manca d’il·luminació en aquests punts, ha acordat aquesta intervenció d’urgència, ha explicat Romero. Una solució que implica que «en menys de 15 dies estarà realitzada la instal·lació», amb estesa aèria, a l’espera de cercar altres solucions que resolguin el problema urbanístic que té aquesta zona.

Aquesta obra d’enllumenat té un pressupost previst de 13.300 euros, que inclou tant la instal·lació com el posterior manteniment davant avaries o actes de vandalisme per garantir el servei i el rebut de la llum. L’empresa concessionària de l’enllumenat públic es farà càrrec d’aquests treballs. La Junta de Govern també ha acordat encarregar a la regidoria de Model de Ciutat posar en marxa estudis per cercar solucions per millorar urbanísticament la zona de Camp Redó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.