Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriben els concerts de FÓRMULA ONA

19865

Ona Mediterrània i l’Ajuntament de Palma presenten el cicle FÓRMULA ONA, una sèrie de concerts per promoure l’activitat musical en català de grups i artistes illencs. Durant els mesos d’abril, maig i juny, el teatre Xesc Forteza de Palma serà l’espai escollit per celebrar els concerts.

El cicle respon a la tasca que des de fa 3 temporades ofereix el programa FORMULA ONA, de la ràdio Ona Mediterrània. Des d’aquest espai s’ha intentat promoure i potenciar la productivitat musical feta en català arreu del territori de parla catalana, i alhora s’ha fet un esforç doble en donar a conèixer la música que es produeix a les Balears tant d’artistes consolidats com de grups emergents.

El primer concert del cicle arriba aquest divendres 13 d’abril a les 20.30h. Damià Oliver celebra la seva primera actuació en format trio i presenta el seu nou enregistrament acústic, "Es menescal és es qui cura ets animals". Damià Oliver i els Arcàngels és la unió que en surt de l’artista pollencí amb  Félix Von Harnack i Pep Toni Álvarez Guirado. Les entrades es poden comprar de forma anticipada per 12 euros o per 10 euros a taquilla.

Després de Damià Oliver arribarà el concert de Jorra i Gomorra el mes de maig i el projecte Suasi i els electrodomèstics actuaran el mes de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.