Setmanari d'informació local - 138 anys

Losantos, convençut que «la llei de violència de gènere és anticonstitucional i inútil»

19009

Arran de l’aparició del cos sense vida d’un nin de 8 anys desaparegut des del passat 27 de febrer a Almeria, el periodista Federico Jiménez Losantos ha aprofitat per opinar dels assassinats, de la presó provisional revisable, del 8-M, de la llei de violència de gènere, entre d’altres qüestions.

Durant el seu programa de ràdio a esRadio el periodista ha informat que «dijous s’aborda la idea dels comunistes i socialistes de carregar-se la presó provisional revisable». D’una manera del tot desafortunada i masclista ho ha relacionat amb la mort de Gabriel Cruz: «aquest assassinat ens ha plantejat que el 8-M ens van convèncer que tots els homes som uns assassins».

Més declaracions masclistes del periodista

«Dels 23 nins assassinats l’últim any a Espanya, 16 ho van ser per les seves mares. Però no havíem quedat que les dones no maten? No era que els homes som dolents per definició i les dones patien la nostra brutal violència» ha seguit traient de context el periodista.

També ha opinat a El Mundo

Aquest diumenge passat es va trobar el cos sense vida de Gabriel en el maleter del cotxe de la parella del pare. D’aquesta notícia Losantos n’ha volgut opinar: «deu haver-hi un error en la detenció del presumpte assassinat de Gabriel. L’assassina és una dona, i per més inri immigrant i, a més, de color. Impossible».

Sobre la llei de violència de gènere

«En alguns casos les denúncies són de veritat, però en un 80% no» per això, sense dubte per Losantos «la llei de violència de gènere és anticonstitucional i inútil».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.