Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Agència de Defensa del Territori es trasllada a l'antiga seu de RTVE

L'Agència ha doblat el nombre de treballadors des del 2015

18999
Imatge d'una casa il·legal per esbucar

L'Agència de Defensa del Territori (ADT) de Mallorca es traslladarà a l'antiga seu de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) a les Balears, que es troba en el carrer General Riera de Palma. Així mateix, la consellera insular de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha rebut aquest dilluns les claus de l'edifici de part del cap de mitjans i producció de RTVE, Bernat Castell, segons ha informat el Consell.

En l'acte també han assistit la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el gerent de l'ADT, Tomeu Tugores. Actualment, s'està redactant el projecte d'obres de reforma per rehabilitar tot l'edifici i convertir-ho en oficines. A més, aquest trasllat es deu també a l'increment de personal que ha adquirit l'Agència. A principis del 2015, l'ADT comptava amb 15 treballadors i avui dia ja són 31, han informat des del Consell.

Finalment, la institució insular també ha explicat que «l'assumpció de les competències de tot el sòl rústic protegit de Mallorca i l'adhesió de municipis fins a un total de 23, fan que sigui necessari seguir ampliant la plantilla amb 14 persones més durant aquest any».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.