Setmanari d'informació local - 138 anys

Sindicat de Llogaters: «O ens apoderem nosaltres o no hi haurà manera de revertir aquesta situació»

18949
Sònia Vives ha compartit els resultats de la recerca en la qual analitza la geografia dels desnonaments de Palma. | Ciutat per a qui l'habita

Consciència i organització a favor dels lloguers justos. Més d'un centenar de persones han participat aquest dissabte en les segones jornades 'Com volem viure?' organitzades per la plataforma ciutadana 'Ciutat per a qui l'habita'.

La trobada, celebrada al Centre Flassaders de Palma, s'ha centrat en el lloguer i les causes de la bombolla dels preus. A la primera part, la doctora en Geografia Sònia Vives ha compartit els resultats de la seva recerca, en la qual analitza la geografia dels desnonaments de Palma i els processos que queden ocults sota els discursos hegemònics.

A la segona part ha intervingut una integrant del Sindicat de Llogaters de Barcelona, que ha explicat les causes que han dut a la situació actual del lloguer, com va néixer el seu sindicat, com s'organitzen, quins són els seus objectius, les seves propostes concretes per revertir la situació i les iniciatives principals en les quals estan. «O ens apoderem nosaltres o no hi haurà manera de revertir aquesta situació», han ressaltat des del sindicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.