Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenguts tres menors d'edat per l'agressió homòfoba a Palma

18927

Agents de la Policia espanyola han detengut tres menors d'edat -dos al·lots i una al·lota- per ser els presumptes autors de l'atac homòfob que varen patir dos al·lots a Palma el passat 24 de febrer.

Segons ha informat la policia en un comunicat, han estat arrestats per un delicte de robatori amb violència, lesions i delicte d'odi cap a una parella de joves per la seva «condició sexual».

Cal recordar que el 24 de febrer una parella va denunciar una brutal agressió per motius d'identitat a Palma. Ho varen per públic a través del seu compte de Facebook i varen rebre nombrosos suports. Segons varen relatar, els dos joves passejaven pel carrer Arxiduc Lluís Salvador al voltant de les 21.30 hores quan un grup de dos al·lots i una al·lota els varen començar a seguir. A partir d'aquí varen ser insultats per parlar en català i «es ficaren amb nosaltres pel fet de ser homosexuals». La cosa va anar a més. Els van cridar «maricones i els varen apallissar. «Una vegada ja ens tenien a terra agafaren la motxilla de la meva parella i varen començar a córrer».

Actualment, els tres menors acusats es troben ingressats en Centres de Menors per altres fets delictius. De fet, un dels assaltants va cometre el delicte contra la parella després de fugar-se en un trasllat del Centre de Menors al Jutjat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.