Setmanari d'informació local - 138 anys

Les unitats de demanda de Tramuntana Sud i de Manacor continuen en prealerta per sequera

18849

Les unitats de demanda de Tramuntana Sud i la de Manacor continuen en prealerta per sequera, si bé els índexs de sequera han millorat en totes les unitats de demanda al febrer, excepte a Es Migjorn.

Segons ha indicat en un comunicat aquest dimecres la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, en ambdues unitats fins que no mantinguin tres mesos consecutius valors per sobre del nivell de normalitat, no canviaran el seu escenari.

Tramuntana Sud fa dos mesos que supera aquest nivell i Manacor un; per tant, si continua la situació actual, Tramuntana Sud sortiria de l'escenari de prealerta al mes de març i Manacor al mes d'abril.

L'augment més significatiu de les deu unitats ha estat a Artà i en Tramuntanta Nord i Sud. Així, totes les unitats de demanda ja es troben per sobre del 0,5 excepte a Formentera, que fa dos mesos que es troba sota aquest llindar.

En aquest darrer cas, tot i que fa dos mesos que la de Formentera es troba per sota del nivell de normalitat, encara no ha entrat en escenari de prealerta, però ja entraria el mes següent, si continua dins d'aquests paràmetres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.