Setmanari d'informació local - 138 anys

Boya: «La veu davant el jutge avui era meva, però la força per fer sortir les paraules era vostra»

18201

L'exdiputada de la CUP Mireia Boya ha proposat aquest passat dimecres coordinar les defenses dels investigats per la justícia espanyola i «fer política en els tribunals», ja que segons ha assenyalat, és el que està fent el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena i Fiscalia.

En declaracions als mitjans aquest dimecres a la seva arribada a l'Estació de Sants de Barcelona, on ha estat rebuda per centenars de persones: periodistes, membres de la CUP i simpatitzants després de declarar davant el Suprem, s'ha referit a la investigació i ha afirmat: «Aquesta vegada el comitè estratègic no existia, però potser sí que hauríem de crear algun tipus de comitè per coordinar totes les defenses».

Ha dit que hi hauria d'haver més comunicació entre les persones investigades per la justícia espanyola perquè estan tots en la mateixa causa: «No és una causa processal, no és justícia, sinó que des de Madrid el jutge Llarena, la Fiscalia, està fent política, i per tant nosaltres hem de fer política en els tribunals de Madrid».

Igualment, Boya afirmà aquest passat dimecres a través de les xarxes, ja havent arribat a Barcelona que la gent ha trobat excepcional la llibertat, quan hauria de ser normalitat. En aquest sentit recordà que encara queden quatre persones dins la presó. Finalment, Boya expressà el seu agraïment a totes les persones que li han fet costat i li han donat força. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.