Setmanari d'informació local - 138 anys

Campomar: «Dubtar de la bretxa salarial és com dubtar que la terra és rodona»

18087

«Les dones de MÉS per Mallorca no volem esperar 70 anys, com pronostica la OIT, per cobrar el mateix que els homes». MÉS per Mallorca ha explicat aquest dilluns que vol mesures immediates per combatre la bretxa salarial. L’Organització Internacional del Treball (OIT) pronostica que la igualtat real entre el que cobren les dones i els homes no s’assolirà fins d’aquí a 70 anys.

Una de les eines per a poder conèixer la situació laboral i salarial de les dones al nostre territori és l’Observatori per a la Igualtat que, en paraules de Campomar, «és un altre instrument per fer feina i lluitar contra la bretxa salarial». La creació d’aquest Observatori va ser aprovada el passat dos de febrer i té com a objectius la recerca, l’anàlisi i la difusió d’informació periòdica i sistemàtica en aquesta matèria.

MÉS per Mallorca denuncia que la solució del PP a aquesta problemàtica, «igual que davant el problema de les pensions», és no xerrar-ne. «Les mesures que proposa el govern de Rajoy – com els plans de pensions privats – són mesures neoliberals a l’estil de Donald Trump. Ens preocupa que aquestes siguin les úniques propostes per a Rajoy», ha assegurat Campomar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.