Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acollirà la Rua amb un total de 42 comparses i 16 carrosses

18023

Palma acull aquest diumenge la Rua, a partir de les 17.00 hores a la Rambla, amb la participació de 42 comparses (nou més que l'any passat) i 16 carrosses (dues més que l'any passat).

Després de la Rua es repartiran 2.400 euros en premis per a les carrosses i comparses «més elaborades, reivindicatives, originals i encoratjadores», amb quatre premis de 400 euros per a les carrosses i altres quatre de 200 euros per a les comparses.

En concret, les carrosses que s'han inscrit enguany es titulen: Sweet War, Ses Titelles de Canicas, Baturock, Sigue Nadando, Bailando bajo la tormenta, Paz y Amor, La Magia de Disney y sus Super Héroes, Warriors, Candy Crush, Las Diosas del Mar, La Vencidad del Chavo del 8, Els Dofins fan amics, Los Mini Olaf, Un so especial, Escola Cavernícola y La Sirenita y Disney.

Per la seva banda, les comparses seran:La Vecindad del Chavo del 8, Els aristogatos del tandem club, Kinder Marchosos, Sa Llengo no salva vides, Scooters, Un So especial, Tremolartà, Els dofins fan amics, Famy Lego, Escola Carvenícola, Vikingos, Candy Crush, Tallererines, Gime 5, Las Diosas del Mar, Bailando bajo la Tormenta, Llepolies Kintrofà, Los Pitufos y la Aldea Escondida, Cooking and Dancing Team, La Filadora 100 anys, Los Mini Olaf, Sambos de Corazón, Jallalla Bolivia, Tampors per la Pau, Sweet War, Ritmo y Café s'Olivera Express, Batucada Saravá, Warriors, Dones de fades Faune, Pizzas e ingredientes, AMIPA Can Pastilla Productes Mallorquins, Artística Cultural Salay Cochabamba, La Sirenita y Disney, Royal Factory Dance Academy, Pepinos Alegres Verdaderos Intocables, Isla Bambini, Sigue Nadando, Fantasia en Argent, ses titelles de Canicas, La Màgia de Disney i els seus herois i Llunàtics.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) pronostica per al diumenge intervals nuvolosos amb baixa probabilitat d'algun ruixat feble, ocasional i aïllat tendint a predominar el cel poc nuvolós a partir del migdia. Segons va explicar l'Ajuntament de Palma, la Rueta se celebrarà entre les 10.30 i les 13 hores amb la celebració d'unes 30 activitats, com l'actuació de Maria Bimbolles.

La concentració de carrosses tendrà lloc a partir de les 16.00 hores al carrer Baró de Pinopar, avinguda Alemanya i avinguda Compte Sallent. El pressupost de la Rua i la Rueta és de 48.470 euros. L'itinerari d'enguany serà: la Rambla, carrer de la Riera, carrer Unió, plaça Joan Carles I i avinguda Jaume II. En acabar la Rua la plaça Joan Carles I acollirà el lliurament de premis amenitzada pels Grills.

Les carrosses i comparses que desfilin amb vestuari de caràcter folklòric i/o tradicional podran optar als premis en les categories de més reivindicatives i més encoratjadores però no a la de més originals i/o elaborades atès que aquestes dues categories fan referència a les disfresses «i no es considera oportú que el jurat hagi de valorar la vestimenta tradicional d'un país».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.