Setmanari d'informació local - 138 anys

Els taxistes de Palma tendran un sistema de geolocalització connectat amb la Policia

17935

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimecres un sistema de geolocalització permanent connectat amb la central de la Policia Local per millorar la seguretat dels taxistes de Palma.

El sistema, impulsat per les àrees de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, avisarà de la posició exacta dels taxis a l'emissora del 092 quan vulguin avisar d'una agressió.

Cada taxista haurà de decidir si vol adherir-se a aquest sistema de geolocalització, ja que seran ells qui adquireixin el dispositiu. Alhora, la policia ha preparat la integració del sistema per poder conèixer la posició de tots els taxistes.

A més, la Policia Local impartirà un curs de defensa personal adaptat als conductors.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Angèlica Pastor, ha remarcat que el sistema és pioner a l'Estat espanyol i que permetrà que la Policia Local estigui al corrent de les incidències i pugui enviar la patrulla més propera.

Per la seva banda, el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha explicat que la pròxima convocatòria de subvencions inclourà les ajudes per a mampares de seguretat. També ha apuntat que fan feina per aconseguir l'autorització per instal·lar càmeres de seguretat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.