Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort destina 613.000 euros per a la millora de la il·luminació de Pere Garau

17003

L'Ajuntament de Palma ha presentat les obres de millora de l'enllumenat realitzades al barri de Pere Garau, on s'ha fet una inversió de 613.250 euros, cofinançats en un 50 % pel Fons de Desenvolupament Regional (Feder) de la Unió Europea.

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha destacat que la introducció de la tecnologia LED «permetrà un estalvi en la factura que paga el ciutadà pel consum de llum, a més de donar més seguretat i mantenir un barri en condicions dignes».

L'obra civil ja està pràcticament feta, a l'espera dels carrers Metge Josep Darder i Uetam, on falta instal·lar els nous punts de llum. S'espera donar per acabada l'obra el proper mes.

En general, s'han incorporat equips de cinc nivells en 834 fanals, s'ha ajustat la potència a 832 fanals, s'han substituït per bombetes LED 154 punts de llum, s'han col·locat 74 nous punts amb aquest tipus de tecnologia i s'ha dut a terme la unificació de quadres, passant de 21 quadres inicials a set quadres finals amb qualificació energètica A.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.