Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern cerca el substitut de Pere Fuster, nou conseller electe del Consell

16955

La Vicepresidència del Govern i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme està cercant candidats per substituir a l'actual director gerent de la Fundació BIT, Pere Fuster, ja que deixarà el càrrec quan s'incorpori com a conseller electe en el Consell dins del grup de MÉS.

Així ho han confirmat fonts de la Conselleria. El càrrec depèn del patronat de la Fundació però qui proposi el candidat serà la consellera, Bel BusquetsAquest canvi es produeix arran de la incorporació del fins ara portaveu de MÉS en el Consell, Lluís Apesteguia, com a cap de gabinet en la Vicepresidència. El següent en la llista de MÉS al Consell de Mallorca és Pere Fuster.

En el ple del Consell d'aquest dijous es farà efectiva la dimissió d'Apesteguia i s'iniciarà la tramitació de la credencial de Pere Fuster, que no prendrà possessió com a conseller electe fins al següent ple ordinari, quan deixarà la Fundació BIT. Per tant, el Govern té un mes per preparar el relleu. Per a això, cercarà un perfil que conegui el ParcBit i el sector de la innovació i la tecnologia i continuï amb la gestió realitzada per Fuster aquests dos anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.