Setmanari d'informació local - 138 anys

Comencen les obres de la coberta d'accés a l'Estació Intermodal de Palma

16935

Les obres de la cobertura de l'accés a l'Estació Intermodal de Palma, que han estat adjudicades per un import de 211.694 euros i tenen un termini màxim d'execució de cinc mesos, començaran aquest dimecres.

El projecte es du a terme per evitar els efectes que les inclemències meteorològiques provoquen en el confort i seguretat dels viatgers, així com en el deteriorament de les instal·lacions, especialment les escales mecàniques, han explicat des del Govern.

A més, han recordat que actualment l'accés no compta amb cap tipus de protecció. Així, la coberta projectada servirà de referent per a una millor visualització de l'accés a l'estació.

La coberta a l'estació tendrà unes dimensions de 21 metres de llarg per 13 metres d'ample i estarà alineada amb la cornisa dels edificis de les antigues estacions existents. Disposarà d'11 claraboies per garantir l'entrada de llum natural.

El termini d'execució es va fixar tenint en compte que les obres han de ser compatibles en tot moment amb la correcta explotació de l'estació. Per aquesta causa, determinades actuacions s'han de fer imprescindiblement en horari nocturn.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.