Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini per a inscriure’s a la gimcana Trescabarris

16853

Ja s’ha obert el termini per a inscriure’s a la gimcana popular Trescabarris, una activitat que enguany per primera vegada queda inclosa al programa de festes de Sant Sebastià (abans formava part de les festes d’estiu) i que en aquesta edició es durà a terme al barri de Sant Jordi.

El “Trescasantjordi” d’enguany tendrà lloc el proper 28 de gener a les 10.30 hores a la plaça Bisbe Planas de Sant Jordi. Es poden formalitzar les inscripcions que són gratuïtes als diferents punts:

-Web: www.trescasantjordi.org

-Casal de barri de Sant Jordi (c/Paul Bouvy, 31)

-Local del Centre d’estudis de l’Esplai (c/Pere Martell, 44)

-En cas que quedin places es podran fer inscripcions el mateix diumenge 28 de gener a partir de les 9.45 a la plaça Bisbe Planas.

La gimcana planteja set proves diferents amb una durada màxima de tres hores i mitja. Els grups que es vulguin inscriure han d’estar formats per un mínim de tres persones i un màxim de cinc. Els menors de 6 anys poden acompanyar el grup durant l’activitat però no compten a efectes de grup. A cada grup hi ha d’haver al manco un membre que sigui major d’edat.

Pel que fa als premis, el Trescabarris repartirà cinc premis consistents en un lot de productes ecològics més diferents entrades a activitats diferses. El grup que aconsegueixi anar millor disfressat sota la temàtica d’espies també rebrà un premi especial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.