Setmanari d'informació local - 138 anys

Tomeu Arbona presenta 'Cuina tradicional de Mallorca: intimitat original'

15987

Tomeu Arbona presentarà el proper dissabte, 9 de desembre, a les 18.00 h, al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma, el llibre 'Cuina tradicional de Mallorca: intimitat original' on recull les receptes tradicionals de la cuina mallorquina i il·lustrat per les fotos de Bartomeu Sastre. La cantant Miquelina Lladó també intervendrà en la presentació.

Diu en Tomeu que des de fa molt de temps, «em feia il·lusió fer aquest treball de recollida de receptes de cuina tradicional. Aquesta feina ha estat paral·lela i lligada al nostre quefer diari en el Fornet de la Soca, que ha esdevingut una plataforma per a les activitats que hem anat fent fins ara fora del nostre espai. Amb l’interès de posar en valor la cuina i la rebosteria tradicional, hem anat elaborant receptes de valor tradicional i qualitatiu provinents de les cuines casolanes populars, de la cuina conventual i de les cases senyorials».

«Experiències que hem anomenat gastroarqueològiques, sempre desenvolupades a espais emblemàtics com són les possessions, els convents, les places, clastres i cases senyorials, d’on provenien les receptes, i que desemboquen en aquest projecte d’enfocament historicista, tot fent una interpretació original, no versionada» explica Tomeu Arbona.

Intimitat original

Tomeu Arbona, amb aquesta nova publicació que rebosteja dins la intimitat més original de la gastronomia mallorquina, ve a recordar-nos que la cuina no són ni els premis, ni els concursos, ni les estrelles, ni els congressos, sinó alguna cosa molt més afable i quotidiana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.