Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Felanitx acusa l'Ajuntament «d’ocultar informació» sobre el nou hospital

15967

El PP de Felanitx ha acusat aquest dilluns l'Ajuntament «d’ocultar informació» sobre les negociacions amb la Conselleria de Salut per a la construcció d'un nou centre hospitalari en el terme municipal. Així s'ha expressat la formació en una nota de premsa en la qual subratllen que el projecte «de ser consensuat, compta amb el vistiplau del PP».

En aquest sentit, el portaveu del Grup Municipal Popular, Biel Tauler, ha manifestat que «és intolerable que el batle ignori  l'oposició d'aquesta manera».
Des del PP de Felanitx han exigit «saber si la Conselleria triarà els terrenys per ofertes, per subhasta o per facilitat d'enllaç i comunicació; amb terreny preparat per a l'aparcament». Per tot això, Tauler s'ha preguntat «quins criteris prevaldran a l'hora de triar el municipi per fer la inversió» i si la Conselleria ja els ha fet públics. «En lloc de comunicats per les xarxes socials, que expliquin quines intencions tenen i què volen prioritzar en la negociació», ha afegit el portaveu.
El PP també ha reclamat informació sobre «quin tipus d'hospital volen construir», si serà per a llarga estada o si comptarà amb urgències. «És que no sabem absolutament res sobre aquest tema», ha apuntat Toni Peña, que també ha apuntat que és «prioritari» que Felanitx «compti amb instal·lacions esportives adequades a l'alta demanda registrada actualment, des de pistes en estat òptim per als atletes fins a una pista coberta a Cas Concos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.