Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos titlla de «vergonyós» l'estat dels aparcaments d'Inca

15965

El coordinador de l'agrupació de Ciudadanos (Cs) a Inca, Bernat Vallori, ha titllat aquest dilluns de «vergonyós» l'estat dels aparcaments públics del municipi i ha criticat la «escassetat» dels mateixos.

En una nota de premsa, Vallori ha qüestionat la gestió d'aquests serveis per part del consistori. «Si de debò volem donar un impuls seriós als serveis, al comerç, la indústria, la restauració i a l'oci local cal arreglar els problemes de circulació i estacionament a Inca», ha advertit. El coordinador ha enumerat diferents «deficiències visibles» de les zones habilitades per l'Ajuntament per a aparcament, com el de l'Avinguda Alcúdia, en el qual «ni tan sols s'han retirat de l'entrada les restes de l'incendi del passat estiu».

Vallori també ha incidit en la «precarietat» del sistema d'obertura manual del de la Plaça Mallorca i en el «lamentable estat» del carrer Vidal.

«Tant costa l’aplanament dels solars-aparcament encara que sigui solament amb graveta i una fina capa d'asfalt?», s'ha preguntat Vallori, que ha reclamat al consistori una «actuació urgent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.