Setmanari d'informació local - 138 anys

Comencen a arribar els equipaments musicals als Conservatoris

15959

Els Conservatoris Professionals de les Balears han començat a rebre el nou equipament musical adquirit per la Conselleria d'Educació mitjançant un concurs públic per valor de 209.000 euros. La Conselleria, a través de la Direcció general de Planificació, Ordenació i Centres, ha adquirit per a cadascun dels conservatoris un lot de pianos, un altre d'instruments de percussió i un d'instruments de vent.

Per illes, es preveu una inversió de 55.300 euros a Mallorca, de 67.200 euros a Menorca, de 76.500 euros a Eivissa i de 10.000 euros a Formentera. Aquest dimarts el Conservatori Professional de Mallorca ja ha rebut tres pianos verticals. El Conservatori Professional d'Eivissa i Formentera per la seva banda, ja compta amb dos pianos de cua i tres pianos verticals. Finalment, el Conservatori Professional de Menorca ha rebut un piano de cua, un piano vertical i un saxofon.

La Conselleria preveu que a la fi d'any ja hagin arribat tots els nous instruments. Per a la seva adquisició, la Direcció general va convocar a l'octubre un concurs públic per subministrar equips musicals amb l'objectiu de cobrir part de les demandes d'equipament musical dels centres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.