Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea de Docents impulsa una Associació de professionals de la Docència

La coordinadora quedarà suspesa temporalment

15911

L'actual coordinadora de l'Assemblea de Docents ha decidit suspendre la seva activitat fins que les assemblees de centre decideixin que cal reactivar-laSegons han explicat en un comunicat, el dijous es va celebrar l'última Assemblea a l'IES Binissalem en què l'actual coordinadora va sol·licitar un relleu.

Atès que no es van presentar candidats per a la seva renovació, la coordinadora s'ha dissolt i l'Assemblea quedarà pausada. Per tant, els diferents treballs que es feien des de la coordinadora s'hauran de fer des de les assemblees de centre. De la mateixa manera, el bloc, tots els correus electrònics i els perfils a les xarxes socials romandran aturats, així com es desactiven les diferents comissions de l'Assemblea.

D'altra banda, s'ha aprovat la creació de l'Associació Professional de Docents de Mallorca, amb l'objectiu de convertir aquestes associacions professionals en el futur Col·legi Professional de Docents de les Balears. Igualment, també es va aprovar que aquesta futura associació sigui l'entitat que custodiï els diners que queda a la caixa de resistència sense poder fer ús, que es guardarà per a futures reivindicacions dels docents.

Aquesta associació professional també custodiarà els 12 premis que ha rebut l'Assemblea de Docents en aquests darrers anys, així perquè quedin a l'abast dels docents. Pel que fa a les obres d'art que van ser donades pels artistes a la caixa de resistència durant la vaga indefinida, aquestes seran donades a l'Obra Cultural Balear, en senyal d'agraïment pel suport rebut per aquesta entitat durant tots aquests anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.