Setmanari d'informació local - 138 anys

Reparacions en la llar a tenir en consideració

15899

Cada apartament o casa requereix, cada cert temps, determinades reparacions que han de fer-se per mantenir l'estructura en bon estat. Es tracta de treballs de manteniment i seguretat que garanteixen un bon nivell de vida als propietaris.
Les reparacions més habituals guarden relació amb les portes, l'electricitat, la lampisteria, la pintura i la fusteria.
Són reparacions que poden semblar senzilles, però que han de ser executades per un personal qualificat que ofereixi els seus millors consells, amb la finalitat de realitzar un treball de qualitat i sense riscos.
Cada estructura és diferent, per la qual cosa s'ha d'executar una avaluació preliminar sobre el treball a efectuar. En aquest aspecte cal considerar quin tipus de reparació es desenvoluparà, ja que no és el mateix fer la substitució d'una canonada d'aigua que pintar el garatge.

Reforma completa
Hi ha ocasions en les quals els propietaris prefereixen engegar una reforma completa de l'espai, i no solament solucionar una gotera o un cable defectuós. Aquesta opció revalorarà molt més l'habitatge i brindarà un ambient modern.
Encara que el desemborsament de recursos serà major, en molts casos aquesta opció és més recomanable, ja que és possible que un problema recurrent es degui a un desperfecte que és de difícil accés, o de major dificultat que l'esperada.
Sobre aquest tema, el personal de Reformas Fernández, una companyia especialitzada en tot tipus de treballs d'obra de paleta, pintura, lampisteria, electricitat, serralleria i fusteria, explica que les reformes integrals han d'efectuar-se amb un servei personalitzat i ajustades al pressupost estimat  abans de començar la tasca.
Al seu portal reformasfernandez.com, els especialistes han disposat un complet catàleg de tots els treballs que poden realitzar-se en un habitatge, apartament o edifici. Entre aquests destaca el servei de carpintería en Mallorca, que compta amb els millors especialistes a l'àrea per dur a terme un treball de qualitat.
«A la construcció, la fusta és un dels materials més nobles que existeix. Aporta calidesa i elegància a totes les llars que l'empren», comenten els experts, que compten amb més de 15 anys d'experiència en l'engegada de projectes en habitatges particulars, locals comercials o empresarials.

Panys i portes
Una de les reparacions més comunes a qualsevol llar és la que guarda relació amb els panys. Cada habitatge disposa de diverses portes, per la qual cosa els panys solen ser nombrosos.
La disposada a  l'entrada principal és la més important, ja que garanteix la seguretat de la propietat. El seu manteniment ha de ser controlat freqüentment, ja que la seva deterioració podria ocórrer a qualsevol moment de no realitzar-se la inspecció de rigor.
Hi ha casos en els quals el pany no és de qualitat i pot espatllar-se abans d'hora, la qual cosa genera una situació d'emergència que ha de ser atesa pels professionals del sector.
Per oferir més detalls sobre el tema, el portal hermanosgarcia.org, una pàgina web dedicada al món dels serveis de la llar, afirma que un professional de la serralleria ha d'estar preparat per obrir les portes sense generar destrosses ni deterioracions en l'habitatge.
«Cada model de pany presenta diferents problemes, per la qual cosa l'experiència en la seva reparació és fonamental a l'hora de realitzar una inspecció», puntualitza l'empresa professional que ofereix servei 24 hores.
En casos d'emergència, els cerrajeros girona garanteixen arribar al lloc en 15 minuts i solucionar l'imprevist com més aviat millor. El personal està capacitat per obrir qualsevol tipus de portes, siguin cuirassades o blindades.
També atenen casos de caixes fortes, cotxes i furgonetes, persianes, baguls i tots els panys sense claus, indiquen els especialistes, que compten amb més de 24 anys d'experiència en el sector.

Pintura i decoració
El color de les parets d'un habitatge és un factor essencial per a la bona convivència dels membres d'una família. Una paret deteriorada o amb una pintura de mala qualitat transmet una mala imatge de l'apartament o de la casa.
La selecció dels colors a utilitzar, tant a l'interior com en l'exterior de la propietat, representa una decisió important per als seus habitants, ja que el to emprat és un reflex de la personalitat i de l'estil de vida de la família.
Amb el fet de transcórrer del temps, les parets evidencien una deterioració a causa de diferents factors, com la humitat, esgarrapades i taques. Aquests poden ser generats per les mascotes o pels més petits de la casa, que a vegades plasmen els seus dibuixos en elles.
Existeixen diversos tipus de pintures que poden aplicar-se a les cases gràcies als avanços de la química i la indústria del color. Els nous materials poden facilitar el treball a l'hora de donar nova vida a les parets de la llar.
Davant la quantitat d'opcions, el personal de Pinturas rubio, una empresa especialitzada en el sector de la pintura i situada a Eivissa des de fa més de 35 anys, explica que la principal recomanació és acompanyar als clients durant tot el procés.
«El servei als clients ha de donar-se abans, durant i després del treball a realitzar amb els productes de qualitat que comercialitzem», apunta la companyia a través de la seva pàgina web pinturasrubioibiza.es.
Els avanços en la generació del color han estat notables durant les darreres  dècades. L'usuari pot sol·licitar un to en específic per decorar o remodelar el seu habitatge. De fet, hi ha pintures disponibles que no fan olor.
També hi ha les que tenen aroma, per donar un toc diferent a la llar. A més, les millores inclouen productes d'assecat ràpid i fàcil imprimació. Les pintures s'elaboren de forma 100% ecològica i són fins i tot hipoal·lèrgiques, ja que eviten la proliferació de fongs i àcars.
Les reparacions a la llar poden ser nombroses, però el més aconsellable és sol·licitar informació als professionals de cada àrea per comptar amb un treball garantit. Això evitarà problemes en el cas de presentar-se de nou un imprevist a l'habitatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.