Setmanari d'informació local - 138 anys

Albiol no creu que els presos polítics acatin el 155: «Són uns farsants i no se’n penedeixen»

15859

El candidat del PP a la Presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha assegurat aquest divendres que no creu que els consellers empresonats acatin l'article 155 de la Constitució: «Són uns farsants i no se’n penedeixen». «Em resulta poc creïble que tant Junqueras com la resta assumeixin el 155, perquè algú que vol rectificar no es negaria mai a contestar al fiscal», ha dit en declaracions als mitjans abans de visitar una carpa informativa a Barcelona.

Per a Albiol, els presos «són uns farsants i no es penedeixen del dany que han causat i de la divisió social que han provocat», i «l'única cosa que busquen és sortir de la presó sigui com sigui». «A nosaltres no ens enganyen, no els creiem, estan mentint com han fet aquests dos anys sobre les conseqüències de la independència», ha assegurat.

També ha valorat l'acomiadament dels empleats de les delegacions catalanes a l'estranger i ha dit que el PP se sent «molt orgullós d'això». Un dels objectius del 155, ha afegit, «era desmantellar la xarxa ‘d’ambaixades' que es dedicaven a parlar malament d'Espanya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.