Setmanari d'informació local - 138 anys

Alguns trams de la MA-10 i MA-2130 queden tallats pel mal temps

15853

Les condicions meteorològiques adverses d'aquest cap de setmana han provocat tallades en trams de la carretera MA-10 (Serra de Tramuntana) i la MA-2130, segons ha informat la Direcció Insular d'Infraestructures i Mobilitat del Consell de Mallorca en el seu compte de Twitter.

Els trams tallats

La MA-10 està tallada des del mirador de Ses Barques fins al Coll de Sa Batalla i la MA-2130 està tallada de Caimari al Coll de Sa Batalla. A més, la Direcció  Insular d'Infraestructures i Mobilitat ha demanat als conductors precaució en les carreteres de la Serra a partir d'aquesta tarda, davant la previsió de baixes temperatures.

Alerta groga

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l'avís groc per neu a la Serra de Tramuntana des de les 15:00 h d'aquest divendres fins a les 15:00 h del dissabte. Per a les properes hores, s'esperen entre dos i tres centímetres d'acumulació de neu per sobre dels 400 metres, però no es descarta neu en cotes més baixes. S'espera un temporal per a aquest cap de setmana amb ratxes de vent, baixes temperatures, ruixats i fenòmens costaners adversos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.