Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca atorga ajuts per al foment del català a disset empreses i dos clubs esportius

14927

El Consell Executu ordinari del 30 d’octubre de 2017 ha aprovat la concessió d’ajuts del Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Maó, Alaior, Ferreries, Sant Lluís i es Migjorn Gran per al foment de l’ús del català en el sector empresarial i clubs esportius de Menorca per al 2017.

Aquestes ajudes s’atorguen conjuntament entre el Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Maó, Alaior, Sant Lluís, Ferreries i es Migjorn Gran gràcies als convenis signats amb els ajuntaments que han volgut participar en aquesta convocatòria.

La col·laboració dels ajuntaments s’ha traduït en el fet que l’ajut atorgat fos de més quantia per a les sol·licituds d’empreses o clubs ubicats als municipis que hi col·laboraven, atès que d’acord amb les bases de la convocatòria l’ajuda atorgada es paga entre el Consell i l’Ajuntament del municipi del sol·licitant i es redueix a la meitat, corresponent només a la part que hi aporta el Consell Insular, quan l'establiment o la persona sol·licitant pertany a un municipi que no participa en la convocatòria d'ajuts.

Un total de disset empreses pertanyents a diferents sectors (restauració, alimentació, salut, viatges, esports, roba, calçat, etc.) i dos clubs esportus de Menorca s’han beneficiat d’aquestes ajudes, que enguany aniran destinades bàsicament a l’elaboració de rètols, pàgines web, etiquetatge, bosses, targetes, fulletons, vinils, material d’oficina imprès, etc.

Hi ha hagut 10 sol·licituds de Ciutadella, 4 de Maó i 5 d’Alaior. No hi ha hagut cap sol·licitud dels municipis de Ferreries, es Mercadal, Sant Lluís, es Castell i es Migjorn Gran. D’aquesta manera, s’atorgaran ajuts per un total de 5.545 euros, repartits entre el Consell Insular (4.009 euros), l’Ajuntament de Maó (736 euros) i l’Ajuntament d’Alaior (800 euros).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.