Setmanari Sóller

133
anys

L'Ajuntament invertirà 17.000 euros en una instal·lació de llums de Nadal fixa

Els carrers cèntrics de Sóller disposaran a partir de les festes nadalenques d’enguany d’una instal·lació elèctrica fixa i permanent per a la decoració lumínica especial d’aquestes dates. En els darrers anys hi havia problemes a l’hora d’instal·lar els llums de Nadal degut al mal estat de la xarxa d’enllumenat públic sobre las qual es connectaven.

Però enguany l’Ajuntament no podrà connectar la instal·lació de Nadal a l’enllumenat públic degut a que aquest és nou i està en període garantia. A més la instal·lació suposaria haver d’intervenir físicament sobre les noves faroles.

És per aquest motiu que la regidoria de festes s’ha vist obligada a encarregar als serveis tècnics un projecte d’instal·lació fixa. En aquests moments els tècnics municipals estudien quin serà el seu recorregut per optimitzar al màxim el cablejat necessari.

La regidora de festes, Laura Celià, assegura que aquesta instal·lació serà «definitiva i no tendrà un cost superior als 17.000 euros». Quant als ornaments, el material que ja no funciona s’anirà retirant i el que faci falta es llogarà a una empresa especialitzada. Enguany l’ornamentació la proporcionarà l’empresa Sanders. Segons Celià , el cost del lloguer serà d’uns 6.000 euros afegit al cost d’instal·lació i connexió. En els propers anys sols s’haurà de pagar l’ornamentació. Celià aclarí que enguany al Port la instal·lació seguirà penjant sobre l’enllumenat públic ja que a la barriada encara no s’ha canviat pel nou.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris