Setmanari Sóller

133
anys

Acord per comprar un terreny de 1.300 metres quadrats per fer un aparcament

829

14-08-2017

La comissió municipal d’Hisenda ha acordat la creació d’una nova partida pressupostària, amb càrrec a l’actual exercici econòmic, per a l’adquisició d’uns terrenys annexos a l’aparcament del carrer Cetre que, en principi, es destinaran a ampliar aquest aparcament sense perjudici de que en el futur es pugui dedicar a «altres equipaments públics».
La regidora Catalina Estevaha informat aquest dimecres que el terrenys on es troba la parcel·la a adquirir «té una superfície de 1.472 metres quadrats, dels quals una vegada que ja s’ha dut a terme de forma correcta la segregació, l’Ajuntament n’adquirirà 1.300 que és la superfície qualificada al PGOU com equipament. Els tècnics municipals han valorat aquest terreny en 303.000 euros i, segons Esteva, la propietat «hi està d’acord».
La regidora destacà que la quantitat destinada a la compra «sortirà de la venda d’un xalet del port efectuada fa dos anys» (Can Dulce) tot i que aquest fons «ja no està complet». La partida pressupostària es durà al Ple ordinari d’octubre mentre que la compra-venda es durà a plenari el mes de novembre «o abans si hi ha algun ple extraordinari».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris