Setmanari Sóller

132
anys

Detingut un jove de 18 anys per suposats abusos sexuals durant la Nit Jove

Un jove de 18 anys ha estat detingut per abusos sexuals a la Nit Jove de Sóller a la matinada de divendres a dissabte, concretament al voltant de les 02:30 de la matinada.
Agents de la Policia Local van ser informats d'un suposat delicte d'abusos sexuals a una al·lota de 18 anys, veïna del municipi. La denunciant va aportar les dades, fins i tot el nom del presumpte agressor.

Els agents van intentar localitzar-durant diverses hores però aquest es va mostrar molt esquiu i fins i tot desafiant amb els funcionaris policials. Finalment, els responsables del cas van aconseguir interceptar-, amb la col·laboració de familiars del presumpte agressor, i procedir a la detenció.
Un cop realitzades les diligències prèvies, el arrestrado va ser posat a disposició de la Guàrdia Civil. La Guàrdia Civil el va presentar davant del jutge de guàrdia qui va ordenar la seva posta en llibertat amb càrrecs.
Curiosament, Sóller va instal·lar per primera vegada en la història de les Nit Joves una carpa contra les agressions sexistes baix la campanya 'No i punt'.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris