Setmanari Sóller

132
anys

De ple en les festes patronals de Sant Bartomeu

789

24-08-2017

Tot i que el dia de la festamajor de Sant Bartomeu va ser aquest dijous, les festes encara no han acabat i continuaran tot el cap de setmana amb nombrosos actes per a tots els públics.
Així, dissabte a les 11 h la Sala Magna de l’Ajuntament acollirà l’acte de lliurament dels Premis Literaris Vall de Sóller, mentre que a la mateixa hora a les oficines del Gas es lliuraren els dels concursos que dita entitat ha organitzat pels seus 125 anys de vida. També al llarg del matí hi haurà la Trobada de Xeremiers.
Ja el capvespre, a les 18 hal pati de les Escolàpies tallers de malabars, mentre que a les 18.30 h a Plaça taller de xeremies amb els Xeremiers de Sóller.
A les 19 h, a l’esglesia del Port concert de la Banda de Música i missa amb motiu dels 125 anys del Gas.
A les 19.30 h davant l’Ajuntament combat de gloses amb Mateu Xurí i Maribel Servera i el vespre revetlla amb Orquestra Calypso, Rodamons i Dj Skalas.
I diumenge, a les 11 h, al carrer Vent, Matinal d’escacs. A les 11 h al pati del Victòria teresetes amb “Les ulleres màgiques” amb onte Contat.
A les 19 h a Plaça Ballada Popular amb Aires Sollerics i Estol de Tramuntana. A les 21.30 h,a l’alameda concert amb MotherFolkers i a les 23 h Gran nit de foc amb els Esclatabutzes, que presentaran el seu nou espectacle “Troya”.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris