Setmanari Sóller

133
anys

Els camins privats no tendran enllumenat públic

Ara per ara el projecte de reforma de l’enllumenat públic que du a terme l’empresa Elecnor «no contempla» la renovació de les faroles als camins o passatges privats que actualment disposen d’enllumenat públic. Així ho ha assegurat el regidor de Serveis Públics, Andreu Castanyer, a preguntes d’aquest diari.
Segons Castanyer «a l’hora de plantejar la zonificació de la reforma de l’enllumenat es va plantejar aquest problema i el criteri a seguir serà que l’enllumenat es renovarà, evidentment als camins públics que puguin entrar dins aquesta primera fase i a tots els que estan en procés d’investigació de titularitat, sempre que ja disposin d’enllumenat».
Castanyer admeté que ignora quants camins privats tenen enllumenat públic però si n’hi ha algun haurà de ser desconnectat.
Tal i com informàvem la passada setmana altres fonts municipals van recordar que «els camins privats que tenen enllumenat públic és perquè l’Ajuntament en el seu moment ho va acordar en Ple i per tant no sembla que sigui tan senzill privar-los d’aquest servei».
La renovació de més de 900 punts de llum, a més de carrers i places també afecta a altres vials veïnals, alguns dels quals estan ara en procés de revisió de titularitat. la majoria d’aquests passaran a ser públic perquè, llevat d’algun cas, així ja els hi consideren els propis residents.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris