Setmanari Sóller

133
anys

Sóller també diu NO i PUNT a les agressions sexistes a les festes

769

03-08-2017

Sóller es va sumar dissabte a la campanya «No i Punt» impulsada pel Consell de Mallorca per posar fre a les agressions sexistes que es produeixen durant les festes dels pobles amb més freqüència. L’equip de Govern de Sóller es va sumar ahir simbòlicament a la campanya vestint les samarretes morades i exhibint la pancartra que presidirà les accions previstes a Sóller.
La Direcció Insular d’Igualtat, dins el Departament de Participació Ciutadana i Presidència, «té com un dels seus objectius promoure que els espais d’oci siguin espais igualitaris, segurs i de gaudi tant per homes com per dones, lliures d’agressions sexistes, sexuals i homòfobes i aquest és l’objectiu de la campanya No i Punt!» s’explica des del Consell.
La campanya engloba: la presència de banderoles amb missatges de la campanya; un punt d’informació amb dos agents de prevenció i actuació, que s’encarregaran de facilitat informació tant a les al·lotes com als al·lots i que seran un punt de recepció, informació, denúncia i acompanyament en el cas de produir-se una agressió sexista. També es comptarà amb material de sensibilització i un protocol a seguir, tenint en compte diverses situacions.
La problemàtica de les agressions sexistes i sexuals patides per dones a les festes populars és ja prou coneguda, i denunciada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris