Setmanari Sóller

133
anys

Expectació per la visita dels Reis Felipe i Letizia a Sóller amb les seves filles

767

Enrique Calvo/Reuters

06-08-2017

Els Reis, Felipe i Letizia, i les seves filles, Leonor i Sofia, han visitat aquest diumenge l'exposició Pablo Picasso i Joan Miró, història d'una amistat, que acull el museu modernista Can Prunera de Sóller.

Després de recórrer a peu el carrer de Sa Lluna des de Plaça, els Reis i les seves filles s'han endinsat en la mostra, en la qual han tingut com a 'guies' als néts dels dos grans artistes, Joan Punyet Miró i Bernard Ruiz- Picasso.

L'exposició, que es va inaugurar al maig, repassa la relació que van tenir Picasso i Miró a través de 30 obres de l'artista malagueny i 22 del català.

Devers les 10.50 hores, Felip de la mà de Leonor i Letícia de la de Sofia han arribat a la plaça de la Constitució, on esperaven diverses desenes de turistes i curiosos als quals han saludat mentre passava davant d'ells el tramvia. El recorregut per Can Prunera, que s'ha prolongat durant més de 45 minuts, ha permès al senyor Felip, Letícia i les seves filles contemplar amb detall les obres de Miró i Picasso i veure un vídeo inèdit de 1958 en el qual es veu als dos genis en un estudi a París.

A continuació, s'han endinsat al museu, on els esperaven els néts dels dos grans artistes, Joan Punyet Miró i Bernard Ruiz-Picasso, que han fet de 'guies' durant el recorregut, que s'ha prolongat durant més de 45 minuts .

A la sortida els esperaven un grup de ciutadans i de curiosos i els Reis han departit amb ells uns instants. També s'han fotogtrafiat amb un grup de nines de Sóller de l'edat de Leonor i Sofia.

Tot i ser de caràcter privat, la visita reial despertà una gran expectació degut a l'habitual desplegamenmt de seguretat i a la presència de quasi mig centenar de periodistes que van cobrir l'esdeveniment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris