Setmanari Sóller

133
anys

L'escoleta 0-3 pot acabar gestionada per Sóller 2010

Divendres finalitzava el termini de presentació d’ofertes per a la gestió de l’escoleta municipal 0-3 del carrer Juli Ramis, sense que es presentés cap empresa interessada. Es tractava d’un procediment negociat al que s’havien convidat empreses del sector de demostrada experiència en guarderies, ja que el concurs obert es va haver de declarar desert per manca d’ofertes. La regidora d’Educació, Maria Creu Ensenyat, va admetre que l’Ajuntament «haurà de cercar ara altres solucions» però afirmà que «hi havia un pla B i el posarem en marxa».

Ensenyat no tem per l’inici de curs perquè recorda que l’actual concessionari de l’escoleta, que tampoc s’ha presentat, «sap que ha de continuar al front fins que es trobi un altre gestor ja que així ho marca el seu contracte».

Quant a la solució que ara aplicarà l’Ajuntament Ensenyat va recordar que «fins la setmana que ve no sabrem si s’han enviat ofertes per correu i per tant oficialment no podem dir que el concurs ha quedat desert, tot i que el més probable és que així sigui».

Quant al «pla B» Ensenyat afirma que «l’única sortida és dur directament l’escoleta amb personal municipal». Atès que l’Ajuntament no pot contractar personal, la regidora recorda que «l’empresa de serveis Sóller 2010 sí que ho pot fer i segurament serà la solució que posem en marxa durant el més d’agost per assegurar la continuïtat del centre».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris