Setmanari Sóller

133
anys

Àgueda Quiñonero (PSOE) deixa l'Ajuntament i la substituïrà Vicenç Pérez

690

SOLLER - POLITICOS - Águeda Quiñonero, concejala de servicios Sociales.

14-12-2016 | ARCHIVO

La regidora socialista, Àgueda Quiñonero, ha presentat aquest divendres la seva dimissió com regidora electa de l’Ajuntament de Sóller, un càrrec polític que ha vingut desenvolupant des de l’any 2007, en dues ocasions com membre de l’equip de Govern i una com a membre de l’oposició.

Quiñonero ha explicat, després de presentar l’escrit de renuncia, que es tractava d’una decisió «molt meditada i sols per motius personals». L’encara avui regidora -la dimissió s’haurà de fre efectiva en el decurs d’un Ple extraordinari que es celebrarà per altres motius el mes d’agost- recorda que «vaig entrar molt jove a l’Ajuntament, només amb 23 anys, i han estat 10 anys, per la qual cosa consider que és una etapa de la meva vida complerta i acabada». Recorda també que no deixa la política ja que actualment «tenc una altra responsabilitat política a Palma com a cap de secretaria de Presidència que m’absorbeix molt i m’impedeix dedicar una mica més del temps que faria falta a la meva àrea de Serveis Socials».

Quiñonero ha estat la responsable d’aquesta àrea entre 2007 i 2011 i altre cop en aquesta legislatura que començà el 2015. La renuncia també ha estat presentada al batle i al partit.

Substitució

El procediment de substitució d’un regidor electe preveu que el seu lloc sigui ocupat pel següent candidat de la llista. El 2015 el candidat número cinc va ser Vicenç Pérez Bru, un històric del PSOE que ja va ser regidor per aquest partit a l’Ajuntament de Sóller.

Segons Quiñonero, Pérez «ha acceptat» entrar a la corporació en el lloc de la regidora. Vicenç Pérez va formar part de la corporació local en els anys 90 encarregant-se de l’àrea de Medi Ambient. A finals del 90 també ocupà el càrrec de Secretari General de l PSOE solleric.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris